Zanni, în pericol de eliminare la „Survivor România”. A recunoscut că a încălcat regulamentul

1 lună in urmă 91

Preferatul publicului de săptămâna trecută de la „Survivor România” e în pericol de eliminare acum. Zanni a recunoscut că a încălcat regulamentul, iar prezentatorul Daniel Pavel i-a spus că în curând va fi luată o decizie în ceea ce îl privește.

Vești neașteptate pentru echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2021. După consiliul de urgență în care s-a aflat că sportivul Cătălin Moroșanu părăsește competiția din motive medicale, o altă decizie fulger e făcută de prezentatorul Daniel Pavel. Aceasta face referire la Zanni.

El a recunoscut că a încălcat regulamentul de la „Survivor România”, nu a precizat exact despre ce este vorba, însă în edițiile următoare situația va fi lămurită.

Prezentatorul Daniel Pavel a spus că vor fi luate măsuri în ceea ce îl privește pe Faimos. „Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul, deși știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele următoare și o să îți comunicăm această decizie”, e anunțul făcut de Daniel Pavel în seara de 15 aprilie. În următoarele ediții vom afla pe larg despre ce e vorba.

Zanni, în pericol de eliminare la "Survivor România". A recunoscut că a încălcat regulamentul

Zanni și Elena Marin, nou conflict la „Survivor România”

Plecarea competiție a lui Cătălin Moroșanu i-a uimit nu doar pe Faimoși, ci și pe Războinici. Cel care face prima observație în acest sens este Albert Oprea: „Cu siguranță, plecarea lui Moroșanu îi va afecta clar pe Faimoși. Cum a zis-o el, era un lider adevărat!”.

Irisha, noua concurentă de la Faimoși, face și ea declarații după plecarea lui Moroșanu: „Iubirea a murit, respectul a murit și a început strategia! Și Elena și Zanni, acolo s-a produs un boom, sunt doi ghețari!”. Între Elena Marin și Zanni apele nu s-au liniștit, ea are teoria ei în ce o privește sau în ce privește decizia lui Zanni referitor la ea: „Dacă voi juca cu Vera și se întâmplă să pierd, atunci va avea un argument să fiu pusă la zid și într-adevăr să fiu taxată!”, a precizat aceasta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă