Zanni de la „Survivor România” 2021 a vorbit despre perioada în care a locuit la orfelinat. „Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”

2 luni in urmă 3

Zannnidache este concurent la „Survivor România” și face parte din echipa Faimoșilor. Acesta este considerat unul dintre cei mai buni concurenți din Republica Dominicană și la fiecare joc face tot ce poate pentru a aduce puncte echipei.

Zanni însă, a stârnit numeroase controverse în tabără și asta pentru că a intrat în conflict cu mai mulți colegi pe care i-a jignit. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, acesta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria lui.

„Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta.

Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți.

Zanni de la „Survivor România” 2021 a vorbit despre perioada în care a locuit la orfelinat. „Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”

A fost teribil. Când am mers în alt centru, oamenii de acolo au început să mă învețe diverse lucruri pe care nu le știam. Ei au văzut că eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”, a declarat Zanni pentru revista VIVA!

„Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptam să ni se dea ceva de mâncare. Nu a fost greu sau ușor, pentru că nu știam altfel.

Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc, nu aveam prieteni. Aici am stat de la 6 până la 14 ani, când m-au dat afară, ca pe un câine. Mi-au dat o geantă, să îmi pun câteva haine, și gata!

De acolo am plecat la un alt centru, care te primea cu condiția să continui școala. Am fost la școală până m-au dat afară și de acolo, după doi, trei ani. Nici nu m-au anunțat. Mi-au spus să plec”, a mai adăugat acesta pentru sursa citată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă