Yeni Malatyaspor, învinsă cu 0-2 de Kasimpașa! Prima înfrângere pentru Marius Șumudică la echipa turcă

1 lună in urmă 17

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Loret Sadiku a deschis scorul pentru Kasimpașa în minutul 54, în timp ce în minutul 73 a fost stabilit scorul final, datorită golului marcat Umut Bozok.

Yeni Malatyaspor, învinsă cu 0-2 de Kasimpașa

Înfrângerea cu Kasimpașa a fost prima suferită de Marius Șumudică pe banca tehnică a lui Yeni Malatyaspor, formație pe care a preluat-o la începutul lunii octombrie.

În primele două partide disputate cu Marius Șumudică pe banca tehnică, Yeni Malatyaspor le-a învins pe Adana Demirspor, 2-0, și Alay, 2-1.

După înfrângerea cu Kasimpașa, Yeni Malatyaspor a rămas cu 12 puncte, acumulate în 11 runde, și este pe locul 15 în Turcia.

Obiectivul lui Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor

Marius Șumudică a venit la Yeni Malatyaspor când echipa se afla într-o situație delicată, cu cinci înfrângeri consecutive, motiv pentru care obiectivul impus antrenorului român de conducere este rămânerea în prima ligă din Turcia.

Vreau ca echipa să nu aibă probleme cu zona ‘fierbinte’ a clasamentului. Sunt bucuros că m-am întors în campionatul care-mi place și unde sunt respectat", declara Marius Șumudică, pentru Digi Sport, după semnarea contractului cu Yeni Malatyaspor.

Etichete: turcia , marius sumudica , kasimpasa , yeni malatyaspor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă