Yasmina a murit în mașina condusă de iubitul ei, noaptea trecută, pe un drum din Borșa. Fata de 14 ani a pierit strivită între două BMW-uri

2 luni in urmă 265

Yasmina, fata de 14 ani care a murit în accidentul din Borșa era din localitatea Moisei, județul Maramureș, și ar fi împlinit 15 ani peste câteva zile. Copila era în mașină cu iubitul ei, un tânăr de 20 de ani, nepot al unui cunoscut borșean, salvamontist, care a murit la rândul său într-un accident teribil la Moisei, la sfârșitul anului 2020.

Accident mortal în Borșa, o fată de 14 ani a murit

Galerie (5)

Accident mortal în Borșa, o fată de 14 ani a murit

Accidentul s-a produs noaptea trecută, în Borșa, când iubitul fetei, care se afla la volanul unui BMW seria 7, ar fi intrat într-o depășire și a pierdut controlul direcției, lovindu-se violent de un alt BMW condus de un tânăr de 28 de ani din Berbești, potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac.

Trei persoane din BMW-ul seria 7 au fost rănite în impact și le-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, pentru una dintre victime, fata de 14 ani, manevrele nu au avut niciun rezultat, fiind declarat decesul.

Celelalte două victime, o fată de 16 ani și un tânăr în vârstă de 24 ani, au fost transportate la Spitalul din Borșa.

Șoferul care a provocat accidentul mortal de la Borșa era nepotul unui fost interlop

Șoferul BMW-ului care ar fi provocat accidentul de la Borșa era nepotul Mircea Botezan, un cunoscut borșean, salvamontist, care a murit la rândul său într-un accident teribil la Moisei, la sfârșitul lui 2020.

Atunci, bărbatul a murit pe loc după ce s-a izbit cu mașina într-un gard de beton. În urmă cu mai mulți ani, bărbatul făcea legea în Borșa, fiind unul dintre cei mai de temut interlopi din zonă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă