Xavi Hernandez a explicat mesajele primite de la fostul căpitan Leo Messi, după ce a fost numit principal la FC Barcelona!

2 săptămâni in urmă 23

Noul manager al Barcelonei, Xavi Hernandez, a ținut să clarifice mesajele text pe care le-a primit de la fostul său coechipier Leo Messi, la scurt timp după ce a fost instalat ca antrenor al catalanilor, în urma demiterii olandezului Ronald Koeman.

Cei doi au fost elevii lui Pep Guardiola pe vremea când echipa blaugrana domina fotbalul din Spania și făcea furori în Europa.

Xavi Hernandez a dezvăluit mesajele pe care le-a schimbat cu fostul său coechipier Leo Messi, după ce a fost de acord să preia Barcelona

Olandezul Ronald Koeman a fost demis luna trecută după startul de sezon extrem de slab al catalanilor, care a făcut ca Barcelona să ajungă pe locul 9 în clasamentul din LaLiga, la 11 puncte distanță de liderul surpriză Real Sociedad.

Xavi Hernandez a fost de acord să preia Barcelona și să părăsească clubul qatarez Al Sadd, cu care a câștigat SuperLiga din Qatar în sezonul trecut.

Legenda catalană a fost numit principal pe Camp Nou luni și a dezvăluit mesajele pe care le-a primit din partea fostului căpitan blaugrana Leo Messi.

Xavi a declarat: „Leo Messi mi-a scris ca să îmi ureze mult noroc. El este incredibil, dar nu este aici așa cum nu sunt nici Eto’o sau Ronaldinho… Noi trebuie să ne gândim la viitor, nu la jucători care nu mai sunt aici la Barcelona”.

Messi a fost forțat să plece de pe Camp Nou în această vară din cauza crizei financiare pe care o traversează Barcelona și care i-a obligat pe catalani să se supună regulilor de fairplay financiar ale LaLiga.

Superstarul argentinian a semnat din postura de jucător liber de contract cu PSG.

De cealaltă parte, Xavi Hernandez va încerca să readucă Barcelonei strălucirea de odinioară, pe care el a cunoscut-o deplin în cei 17 ani stelari petrecuți pe Camp Nou ca fotbalist blaugrana.

The post Xavi Hernandez a explicat mesajele primite de la fostul căpitan Leo Messi, după ce a fost numit principal la FC Barcelona! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă