Xavi, decis să facă prima mutare la Barcelona. Fotbalistul care ar putea reveni la catalani

2 săptămâni in urmă 11

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Tânărul tehnician a anunțat deja un set de reguli pentru jucătorii Barcelonei, iar acum se gândește la întărirea lotului.

Xavi îl vrea pe Trincao înapoi la Barcelona

Xavi e conștient de subțirimea lotului actual al catalanilor, iar din cauza acestui fapt pune presiunea pe conducerea clubului pentru a-i aduce întăriri.

Cum situația financiară este una precară, cea mai la îndemână variantă este readucerea fotbaliștilor împrumutați și care pot reprezenta soluții pentru Xavi.

Unul dintre aceștia pe care antrenorul spaniol l-a cerut imperativ la echipă este Francisco Trincao, atacantul portughez aflat în acest moment la Wolverhampton, în Premier League, anunță cotidianul portughez Record.

Trincao, un eșec în "era Koeman"

Fotbalistul de bandă dreaptă care a fost transferat de catalani de la Braga, în 2019, pentru 31 de milioane de euro, nu a părut niciodată acomodat total la Barcelona, cel puțin cât era Ronald Koeman antrenor.

Trincao a fost una dintre victimele sistemului pe care tehnicianul olandez îl folosea, un 3-5-2, care făcea ca oamenii din bandă să fie obligați la un travaliu excesiv, necaracterstic jucătorului lusitan.

Totuși, odată cu instalarea lui Xavi, la Barcelona urmează revenirea la sistemul pe care toți fotbaliștii crescuți în curtea catalanilor îl învață, 4-3-3. Trincao ar fi avantaj de asta, lucru pe care și Xavi îl știe, iar de acolo dorința antrenorului de a-l avea pe portughez în lot.

În actualul sezon, Trincao a evoluat în 9 meciuri pentru Wolverhampton, reușind să marcheze doar o dată.

Etichete: barcelona , xavi , wolverhampton , francisco trincao
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă