X Factor a fost anulat! Ce se întâmplă cu celebra emisiune, după 20 de ani de prezență pe sticlă

2 luni in urmă 28

Veste incredibilă pentru fanii emisiunii X Factor. Show-ul fenomen, care a făcut istorie în întreaga lume, a fost anulat. Ce se întâmplă, de fapt, cu proiectul gândit de Simon Cowell, după 20 de ani de prezență pe sticlă. Melomanii au rămas fără cuvinte.

De ce a fost anulat X Factor

Veste bombă pentru iubitorii show-ului de talente X Factor. Celebrul proiect gândit de Simon Cowell acum aproape două decade a fost anulat în Marea Britanie. După 17 ani de emisie, de când a fost difuzat pentru prima oară, X Factor a fost oprit de postul ITV, conform publicației New York Post.

Oficialii canalului ITV din Marea Britanie au confirmat știrea și a spus „nu există planuri actuale pentru următoarea serie de„ Factorul X ”în această etapă”.

Emisiunea a fost creată de Simon Cowell și a fost difuzată pentru prima dată în 2004. De-a lungul anilor, au fost difuzate 445 de episoade, iar ultimul sezon a avut loc în 2018.

Leona Lewis, Little Mix și One Direction s-au lansat la X Factor

X Factor este un show care a lansat cariera mai multor muzicieni și trupe britanice de succes precum One Direction, Leona Lewis și Little Mix. Cowell este la conducerea mesei juraților alături de artiștii Sharon Osbourne, Louis Walsh și Nicole Scherzinger.

În februarie 2020, rețeaua ITV a anunțat că X Factor va fi întrerupt, dar va reveni în 2021. Câteva luni mai târziu, Kevin Lygo, director de televiziune la ITV, a dezvăluit la festivalul virtual de televiziune din Edinburgh că nu garantează că show-ul va reveni vreodată.

„Nu se întoarce cu siguranță, s-ar putea întoarce și, în caz contrar, formatul se va modifica. Simon Cowell controlează show-ul (n.r. – X Factor) mai mult decât noi. Când vrea să se întoarcă, cum vrea să se întoarcă? Sperăm că putem face parte din el.”, a declarat Kevin Lygo, potrivit celor de la New York Post.

Fostul jurat de la „American Idol” a venit cu ideea proiectului X Factor ca înlocuitor al emisiunii „Pop Idol”, emisiune care a rulat, inițial, din 2001 până în 2003 și a dat naștere mai multor versiuni internaționale.

X Factor România continuă în această toamnă la Antena 1

Deși în Marea Britanie show-ul X Factor a fost anulat, în România emisiunea preferată a iubitorilor de muzică de pretutindeni se pregătește de un nou sezon. Oficialii de la Antena 1 au anunțat grila de toamnă 2021 care promite să aducă telespectatorilor cele mai tari emisiuni din acest an.

X Factor, iUmor, Stand-Up Revolution, Asia Express, Preţul Cel Bun şi un nou sezon din serialul Adela sunt doar câteva dintre producțiile de top cu care șefii de la Intact au de gând să dărâme recordurile de audiență în următoarele luni de zile.

The post X Factor a fost anulat! Ce se întâmplă cu celebra emisiune, după 20 de ani de prezență pe sticlă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă