WTA Roma: Adversară de top pentru Simona Halep în semifinalele de la Foro Italico - Când va avea loc meciul

2 months ago 14

Simona Halep a aflat numele adversarei din semifinalele de la Roma, competiție de categorie Premier 5, jucătoare cu care se va duela duminică, de la ora 13:00, într-o confruntare de cinci stele. Partida va fi LiveText pe HotNews.ro.

Finalistă la US Open, Victoria Azarenka a câștigat primul set al partidei cu Garbine Muguruza, iar totul mergea în favoarea sa.

Nu a fost însă genul acela de meci fără complicații: iberica a devenit mai precisă în execuții, mai hotărâtă, iar numărul erorilor a scăzut considerabil.

În noile coordonate, Garbi a trecut la conducerea partidei, Vika arătând și o scădere vizibilă de energie spre a doua parte a meciului (a jucat atât de mult la US Open, plus diferența de fus orar și schimbarea de la hard la zgură).

Muguruza a trimis partida în decisiv (a câștigat setul al doilea cu 6-3), a făcut breakul rapid, iar avantajul de pe tabelă a fost de partea ei. După mai multe răsturnări de situație și puțin dramatism, Garbine s-a impus cu 6-4 și a obținut calificarea în finală.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools