WTA Dubai: Patricia Țig, eliminată în runda inaugurală de Jelena Ostapenko

1 lună in urmă 1

Patricia Țig a încheiat rapid socotelile cu turneul WTA 1000 de la Dubai, sportiva noastră fiind eliminată, scor 6-3, 6-3, de Jelena Ostapenko în runda inaugurală.

Patricia (61 WTA) a început cu mult avânt meciul cu Jelena - a făcut două break-uri consecutive, dar din păcate nu a putut fi vorba de vreo desprindere pe tabelă.

Jucătoarea noastră a fost vulnerabilă de la lansare, nu și-a găsit ritmul, iar letona (51 WTA) a taxat-o prompt de la retur.

Ba, mai mult, la 3-2 în favoarea adversarei, Țig și-a mai cedat încă o dată serviciul, iar diferența de pe tabelă s-a dovedit a fi decisivă pentru câștigarea primului set (6-3).

Patricia nu a avut mai multă încredere în game-urile de serviciu nici în setul al doilea, unul în care Jelena s-a distanțat la 3-1.

Țig a reușit să țină mai bine în frâu erorile neforțate, iar tabela i-a surâs din nou (a egalat la 3). A fost doar o tresărire de orgoliu, sportiva noastră nereușind să mai câștige vreun game până la finalul partidei (6-3).

Meciul a durat o oră și 21 de minute.

Cele două se mai întâlniseră o singură dată: în finala de la Saint-Petersburg, din 2015. Atunci a fost 3-6, 7-5, 6-2 pentru Ostapenko.

De știut:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă