WTA a publicat calendarul până în iulie 2021 » Când vor avea loc Wimbledon și Roland Garros + Ce se întâmplă cu Indian Wells

1 lună in urmă 44

Circuitul feminin a început pe 4 ianuarie cu turneul de la Abu Dhabi și va continua cu calificările la primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Înainte de turneul propriu-zis, programat între 8 și 21 februarie, va avea loc o competiție WTA500, la Melbourne.

Pandemia de COVID-19 a adus câteva modificări față de programul firesc, poate cea mai notabilă dintre acestea fiind faptul că BNP Paribas Open (Indian Wells) nu va avea loc în martie, ci va fi programat mai târziu în sezon.

Wimbledon începe la finalul lui iunie

Wimbledon, turneu care în anul 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, este programat între 28 iunie și 11 iulie. Câștigătoarea ultimei ediții a turneului de Grand Slam din Marea Britanie este românca Simona Halep, care a cucerit trofeul în 2019. 

Turneul de Grand Slam dintre Australian Open și Wimbledon, anume Roland Garros, a fost programat la finalul primăverii și începutul verii, între 23 mai și 6 iunie. Acesta revine în perioada sa firească, după ce în 2020 a avut loc între 27 septembrie și 11 octombrie, fiind decalat din cauza pandemiei de COVID-19.

 Twitter @ WTA_insider

foto: Twitter @ WTA_insider

VIDEO. Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

Citește mai multe știri din tenis:

VIDEO Simona Halep, antrenament intens înainte de Australian Open » Jucătorul alături de care și-a testat loviturile: „Întotdeauna o plăcere”Alexis Ohanian, atac grosolan la Ion Țiriac: „Fetița mea de 3 ani are mai multe Grand Slam-uri decât acest clovn”

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Dan Negru, reacție clară despre salariul Andreei Esca. Câți bani câștigă și el la Antena 1: 'Sunt un fraier'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă