WOW! Cum arată iubita lui Denis Drăguș, la doar o săptămână după ce a născut

1 lună in urmă 10

STIRI EXTRASPORT  ·  METROSPORT

În urmă cu o săptămână, Denis Drăguș (21 de ani), atacantul lui Crotone, a devenit tată. Iubita lui, Vanessa, a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Gloria. +25 FOTO

În urmă cu o săptămână, Denis Drăguș (21 de ani), atacantul lui Crotone, a devenit tată. Iubita lui, Vanessa, a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Gloria.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021, 18:16 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 18:40

În urmă cu o săptămână, Denis Drăguș (21 de ani), atacantul lui Crotone, a devenit tată. Iubita lui, Vanessa, a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Gloria.

Partenerea fotbalistului format la Viitorul nu a vrut să-și piardă condiția fizică, în ciuda sarcinii. Pentru asta, a apelat la ajutorul unui antrenor personal. Iar rezultatele se văd. Vanessa are un abdomen aproape la fel de plat ca înainte de naștere!

Cu 8 prezențe în acest sezon în Serie A, Drăguș traversează o perioadă deosebită pe plan personal. Atacantul se mândrește pe rețelele de socializare cu fetița lui de fiecare dată când are ocazia.

Vezi mai multe galerii foto:

Cum explică Mădălina Ghenea mesajele amoroase cu Zaniolo: „Nu eu le-am scris”Iuliana, Crăiasa Zăpezii! Prezentatoarea de la Antena 1, apariții spectaculoase pe pârtie

Făcea furori când era la Cronica Cârcotașilor. Cum arată și cu ce se ocupă acum Oana, fosta „Bebelușă”

Libertatea

Playtech: Când se ridică restricția de circulație între 23:00-5:00. Ce localuri sunt deschise până la ora 23, de fapt
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă