William și Harry, surprinși în imagini în timp ce își vorbesc la încheierea funeraliilor prințului Philip

1 lună in urmă 12

Prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor, prințul Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor, relatează dpa, preluată de Agerpres.

Prinţul Harry, duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury, care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William. În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum. Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca sanitară, a părut relaxată. Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală. Soția prințului Harry, Meghan, nu a venit la funeralii, întrucât este însărcinată și medicii i-au recomandat să nu facă deplasarea peste Ocean.

Regina Elisabeta a II-a a condus alaiul familiei la întoarcerea de la capelă, însoţită de Prinţul Charles şi de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall.

Conform protocolului stabilit inițial, în timpul procesiunii funerare, dar și pe durata slujbei, prinții William și Harry NU au stat unul lângă celălalt, pentru că familia regală ar fi dorit să evite orice fel de tensiune care să umbrească funeraliile. 

Editor : Luana Pavaluca

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă