What’s Up, scandal major într-un supermarket din Giulești. Cântărețul a devenit violent cu angajații

2 luni in urmă 40

Artistul What’s Up, pe numele real Marius Ivancea, este din nou în centrul atenției pentru un scandal major petrecut într-un supermarket din zona Giulești din Capitală. Cântărețul a devenit violent cu angajații, agentul de pază fiind nevoit să cheme ajutoare. Ce s-a întâmplat, de fapt.

What’s Up, scandal major într-un supermarket din Capitală

Face ce face What’s Up și ajunge din nou pe primele pagini ale presei mondene din România din cauza unui scandal violent. Potrivit unor martori oculari, artistul ar fi intrat, miercuri seară, 4 august, într-un magazin din zona Giulești fără să poarte mască.

Dată fiind situația actuală, toată lumea trebuie să respecte regulile impuse de autoritățile sanitare, însă cântărețul român a intrat în magazin fără să aibă mască de protecție. Vedeta a fost imediat zărită de agentul de pază de la intrare, care i-ar fi spus că nu poate intra fără mască. În loc să fie înțelegător, What’s Up ar fi devenit, brusc, extrem de agitat și violent în limbaj.

Artistul, dat afară din magazin

Deoarece artistul român nu a înțeles rugămințile agentului de pază, acesta din urmă ar fi încetat să stea cu gura pe Ivancea ca să-și pună masca de protecție și a sunat după ajutoare. În foarte scurt timp, la fața locului, a sosit un alt agent de pază care l-ar fi căutat cu privirea pe cântărețul scandalagiu.

Martorii au mai povestit că bărbatul l-ar fi prins pe What’s Up de braț și l-ar fi dat afară din magazin, pe un ton autoritar. „Ieși imediat afară!”, i-ar fi spus al doilea agent de pază lui Marius Ivancea.

De această dată, vedeta ar fi dat dovadă de înțelegere, așa că s-a conformat și a renunțat la jigniri. Bărbatul care l-ar fi scos afară pe cântăreț din supermarket ar fi Valentin Rusu (foto în galerie), un fost luptător din cartierul bucureștean Crângași. Plin de mușchi și cu un aspect impunător, Rusu a reușit să-i închidă gura lui What’s Up.

În ultimii ani, What’s Up s-a făcut remarcat prin ieșirile sale violente. În iarna lui 2019, artistul și-a luat iubita la bătaie, fiind nevoie de intervenția polițiștilor. Extrem de recalcitrant, oamenii legii l-au imobilizat, însă artistul nu a acceptat acest lucru. S-a zbătut și chiar a mușcat un polițist de picior. Un an mai târziu, Marius Ivancea a intrat din nou în atenția anchetatorilor din cauză că și-ar fi bătut un vecin supărat că vedeta asculta muzică tare la ore nepotrivite, tulburând liniștea din cartier.

 

The post What’s Up, scandal major într-un supermarket din Giulești. Cântărețul a devenit violent cu angajații appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă