West Ham United a ajuns la o înțelegere cu Kurt Zouma și starul lui Chelsea Londra e ca și transferat la rivala din oraș!

1 lună in urmă 26

Fundașul lui Chelsea Londra, Kurt Zouma, este la un pas să finalizeze trecerea la West Ham pentru suma de 30 de milioane de euro.

Presa din Hexagon anunță că starul campioanei Europei urmează să efectueze examenul medical înainte de a semna cu rivala londoneză a clubului de pe Stamford Bridge.

West Ham a ajuns la un acord pentru fundașul lui Chelsea, Kurt Zouma, pentru suma de 30 de milioane de euro

Echipa lui David Moyes se află în prezent în fruntea clasamentului din Premier League, după ce a făcut instrucție cu Leicester pe teren propriu, scor 4-1.

„Ciocănarii” l-au urmărit pe Zouma pentru cea mai bună parte a verii, după ce David Moyes și-a impus ca obiectiv să întărească compartimentul defensiv.

Suma de transfer pentru fundașul francez este de 30 de milioane de euro, iar Zouma urmează să semneze un contract pe cinci ani cu gruparea din estul Londrei.

Conform francezilor de la Telefoot, examenul medical al lui Zouma este programat miercuri și va avea loc mai degrabă la Paris decât la Londra, deși această afirmație a fost respinsă de către părțile implicate în afacere.

Julien Maynard, de la Telefoot, a scris pe Twitter: „Acord încheiat în acest moment între Chelsea, West Ham și Kurt Zouma! Totul s-a accelerat. Fundașul francez se va alătura echipei West Ham în schimbul a 30 de milioane de euro, timp de 5 ani. Va fi supus unui examen medical. Probabil acesta va avea loc miercuri. Vizita medicală va avea loc la Paris”.

Cu toate acestea, însă, „ExWHUemployee”, un apropiat al celor de la West Ham, care de multe ori primește informații din interior despre transferurile „ciocănarilor”, nu a fost de acord cu tweet-ul francezului Maynard: „Hmm… .. încă nu este programat niciun examen medical și de ce am face asta și apoi să fim obligați să-l punem în carantină în ambele țări, când Zouma este oricum la Londra”.

Transferul iminent al lui Zouma la West Ham i-ar permite lui Chelsea să pornească imediat cu motoarele turate la maxim în urmărirea lui Jules Kounde de la Sevilla.

Kounde a fost legat de o mutare pe Stamford Bridge în această vară, dar presa din Albion a susținut că transferul său depinde de viitorul lui Zouma.

The post West Ham United a ajuns la o înțelegere cu Kurt Zouma și starul lui Chelsea Londra e ca și transferat la rivala din oraș! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă