West Brom – Manchester City: ””Cetățenii”, pregătiți să devină lideri! Pariul are cota 1.61 »

1 lună in urmă 1

Pe ”The Hawthorns”, începând cu ora 22:15, Manchester City țintește al 10-lea succes consecutiv în toate competițiile și al 7-lea rând în campionat.
Victoria ar fi echivalentă cu preluarea șefiei interne, cel puțin până la partida de miercuri dintre Manchester United și Sheffield Wed. Oricum, City mai are de jucat și o restanță, cea de pe terenul lui Everton.

Toate argumentele sunt în acest joc de partea lui City. Trupa lui Guardiola este în mare forma, iar diferența de valoare este enormă. În plus, West Brom contabilizează cu mare greutate rezultate utile. Are 7 în 19 runde, doar două dintre acestea fiind victorii.

Succesul ar veni și ca o revanșă pentru City. Pe 15 decembrie, în turul sezonului de Premier League, cele două au remizat neașteptat pe ”Etihad”, scor 1-1. A fost un duel în care trupa din Manchester a avut 26 de ocazii la poarta adversă, 77% posesie și 13 cornere. De asemenea, City a marcat ambele goluri ale partide, reușita oaspeților fiind un autogol al lui Dias.

West Brom – Manchester City – Echipele probabile:
West Brom: Johnstone; O’Shea, Ajayi, Bartley, Gibbs; Livermore, Sawyers; Snodgrass, Pereira, Grosicki; Robinson

Manchester City: Ederson; Cancelo, Stones, Dias, Zinchenko; Rodri, Gundogan, Foden; Silva, Jesus, Sterling

22:15 West Brom – Manchester City
Pronostic: 2 și gol în ambele reprize – Cota 1.61

 

The post West Brom – Manchester City: ””Cetățenii”, pregătiți să devină lideri! Pariul are cota 1.61 » appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă