Walter Zenga, atacat de fiul său: ”Nu a fost alături de mine! Un mesaj pe lună nu e suficient” Replica fostului mare portar

1 lună in urmă 1

Unul din fiii lui, Andrea Zenga, a făcut dezvăluiri despre relația cu fostul mare portar italian în presa din peninsulă. Andrea Zenga a fost și el portar, dar a jucat doar la nivel de amatori, iar în ultima vreme este model.

”Când eram mic, îl vedeam din când în când. De la vârsta de 13 ani, doar de câteva ori, apoi ultima oară ne-am întâlnit în 2019 la nunta fratelui meu Jacopo. Nu mai știam nimic de el de 13 ani.

Dar nu spun asta cu răutate, doar că el nu a fost alături de mine în momente importante. Părerea mea e că a fi tată nu e o obligație,ci o dorință. Dacă nu și-a dorit asta, nu am de ce să-l acuz de ceva.

Andrea Zenga: ”Nu e suficient să primesc un mesaj pe lună

Știu că vrea să devenim mai apropiați. Eu am acum 27 de ani, nu e suficient să primesc un mesaj pe lună, e nevoie de mai mult.

Nu-mi reneg tatăl, dar el trebuie să facă primul pas. De ce să caut eu pe cineva care nu a mai fost alături de mine?,” a declarat fiul fostului mare goalkeeper de la Inter și naționala Italiei.

Andrea Zenga, în vârstă de 27 de ani, este unul din cei 5 copii ai lui Walter Zenga - Jacopo, cel mai mare, este din prima căsătorie cu Elvira Carfagna, Andrea și Nicolo din căsătoria cu Roberta Termali, iar Samira și Walter jr. din mariajul cu Raluca Rebedea, cea de care tocmai a anunțat că divorțează.

Iar tehnicianul de 60 de ani care a antrenat în România la mai multe echipe,printre care FCSB și Dinamo, a venit cu replica pentru fiul său

”Ai dreptul să vorbești despre viața mea, atunci când a ta va fi exemplară,” a fost mesajul lui Walter Zenga pe rețelele sociale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă