Walter Zenga a investit deja mii de euro în noua iubită! Michela și-a făcut trei operații estetice într-o singură lună | GALERIE FOTO

4 săptămâni in urmă 25

Walter Zenga, 61 de ani, s-a despărțit de Raluca Rebedea, 39 de ani, și acum are o nouă iubită. Tot o româncă: Michela Motoc, un model de 31 de ani, model

Walter și Raluca au fost împreună 15 ani, cuplul având doi copii.

Cancan anunță că în doar o lună, de când sunt împreună, Zenga a scos din buzunar 6.000 de euro pentru Michela. Cu suma respectivă femeia mai tânără cu 30 de ani ca tehnicianul italian și-a făcut operații estetice.

Walter Zenga a investit deja mii de euro în noua iubită! Michela și-a făcut trei operații estetice într-o singură lună

Antrenorul s-a mutat din Dubai, acolo unde trăia alături de Raluca Zenga și cei doi copii, la Milano. Aici a întâlnit-o pe Michela, care e stabilită la Verona, dar care a trăit o perioadă și-n Dubai.

Ei s-au mutat împreună, după cum anunță Corriere dello Sport. Mai mult, Walter e generos cu noua cucerire și i-a dat bani pentru a se „tuna”. Femeia a plecat la o clinică din Turcia, acolo unde, potrivit Cancan, medicii „i-au realizat o liposucție, dar și procedura devenită favorita femeilor, brazilian butt lift, ceea ce presupune recoltarea grăsimii de pe abdomen și șolduri și injectarea în fese. Și, cum totul are un preț, costul acestor intervenții s-a ridicat la 2.900 de euro”.

Apoi, în București, la doctorul Stan Vitalie, și-a făcut implant mamar. „600 de centimetri cubi a fost volumul ales” mai arată sursa citată. Iar prețul: 3.500 de euro.

Altfel, Corriere dello Sport mai precizează că Walter Zenga și Michela Motoc nu apelează la gesturi tandre în public. „În ciuda celor treizeci de ani diferență dintre Walter și Michela, paparazzii care i-au susprins în orașul Milano au descoperit că între ei pare să fie și o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările prezentările oficiale în familie”.

Michela Motoc are aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram, acum cinci ani a ocupat locul trei la un concurs de frumusețe, iar pe lângă cariera de model și influencer e și antrenor personal de fitness.

The post Walter Zenga a investit deja mii de euro în noua iubită! Michela și-a făcut trei operații estetice într-o singură lună | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă