Walter și Raluca Zenga, surpriză de proporții pentru fani! Fostul mare portar, veste de ultimă oră despre mariajul cu frumoasa româncă | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 3

Walter Zenga și soția sa, Raluca, au mai dat o șansă căsniciei lor, după ce s-a zvonit că și-au depus actele de divorț.

Fostul mare portar a confirmat că s-a împăcat cu frumoasa româncă, după ce au existat tensiuni între ei.

Walter și Raluca Zenga, surpriză de proporții pentru fani: „Nu suntem deloc despărțiți!”

„Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după 8 ore”, a spus Walter Zenga la o emisiune din Italia. Antrenorul de 60 de ani a activat cel mai recent la Cagliari, anul trecut.

Raluca se află în această perioadă în Uganda. Ea își continuă astfel în această perioadă călătoriile prin lume, despre care scrie pe bloc. Totodată, ea are grijă și de cei doi copii ai săi, Samira și Walter Jr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Zenga (@ralucazenga.travels)

Walter și Raluca Zenga au o relație de 17 ani, din care 14 i-au petrecut căsătoriți. Despărțirea lor temporară a fost una foarte tensionată, tehnicianul italian lansând atacuri la adresa Ralucăi.

„Aș vrea să șterg anul 2020 din viața mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit.

Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, a declarat Zenga pentru Pro TV, în noiembrie anul trecut.

The post Walter și Raluca Zenga, surpriză de proporții pentru fani! Fostul mare portar, veste de ultimă oră despre mariajul cu frumoasa româncă | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă