Vremea se strică în București. Locuitorii din Capitală vor avea parte de rafale de vânt și ploi

1 lună in urmă 2

Vremea se strică în București. Locuitorii din Capitală vor avea parte de rafale de vânt și ploiVremea se strică în București. Locuitorii din Capitală vor avea parte de rafale de vânt și ploi

Vremea se răcește în acest week-end și în prima zi din martie, vântul va sufla cu viteze de 45 km/h şi va ploua sub formă de aversă în special spre orele serii.

SÂMBĂTĂ, 27 FEBRUARIE 2021, 07:20

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în perioada 27 februarie, ora 6:00 - 28 februarie, ora 8:00, vremea se va răci faţă de intervalul anterior, însă va fi în continuare caracterizată de valori cu mult mai mari decât cele climatologic specifice perioadei.

Cerul, mai mult senin pe parcursul zilei, se va înnora treptat din orele serii când vor fi perioade în care se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare mai ales din a doua parte a intervalului, când la rafală se vor înregistra viteze în jurul a 45 km/h.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2 - 3 grade, iar dimineaţa va fi ceaţă.

Prognoza de specialitate arată, totodată, că, în Capitală, în intervalul 28 februarie, ora 8:00 - 1 martie, ora 12:00, procesul de răcire a vremii va continua şi se va resimţi atât la valorile diurne cât şi la cele nocturne, astfel că temperatura maximă va fi de 9 - 10 grade, iar cea minimă va oscila între de -1 grad şi zero grade, mai scăzută în zona pre-orăşenească, spre valori în jurul a -3 grade.

Cerul va avea înnorări şi doar trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, ziua sub formă de ploaie, iar noaptea mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, iar maxima zilei de luni, 1 martie, va fi de 8 - 9 grade.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă