Vremea se SCHIMBĂ începând de joi! La ce să ne așteptăm - Anunțul ANM

3 săptămâni in urmă 16

Ninsoare București, martie 2021 / Foto: Profimedia Ninsoare București, martie 2021 / Foto: Profimedia

România are parte, în prezent, de o vreme a extremelor, de la viscol și vijelii în zonele montane și până la temeperaturi de primăvară, peste normalele acestei perioade, în special în sudul și sud-estul țării. Meteorologii nu ne dau vești bune și spun că vremea va suporta schimbări importante, care ăși vor face simțită prezența încă din această săptămână, mai exact de joi.

LUNI, 03 IANUARIE 2022, 12:25

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: Dana Bărăgan

"Vorbim de o avertizare de cod galben, care a intrat în vigoare astăzi, la ora 8;00, și este valabilă până mâine, la 10:00. În intervalul menționat, la munte vântul va avea intensificări, cu viteze de 70...80 km/h, iar în zona înaltă, la peste 1700 m, rafalele vor depăși 90…120 km/h. Temporar va ninge viscolit.

Din punct de vedere termic, vorbim de o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, cu valori de la 8 și până la 15, chiar 16 grade Celsius. Cele mai ridicate valori vor fi, în continuare, în sudul și sud-estul țării, unde contăm pe valori de 14 grade Celsius.

Mâine și meiercuri vor fi temperaturi mai ridicate, urmând ca de joi să observăm o schimbare în evoluția vremii", a declarat  directorul ANM, Elena Mateescu, pentru Realitatea PLUS. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă