Vremea 26 aprilie - 24 mai 2021. Prognoza meteo de Paște şi 1 Mai

3 săptămâni in urmă 54

Pentru Săptămâna Patimilor, meteorologii anunţă ploi în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, regimul pluviometric fiind excedentar în sud-vest, vest, nord-vest și local în centru.

Ploi pe arii extinse pe parcursul săptămânii viitoare mai ales în jumătatea de vest a țării

"Vremea va fi răcoroasă în Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi zonele de munte. Mai bine din punct de vedere termic va fi în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vor fi ploi pe arii extinse în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania. Astfel, regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nord-vest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 26 aprilie – 3 mai 2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nordvest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 3 – 10 mai 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în extremitatea de nord a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 10 – 17 mai 2021

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific acestui interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sud-vestice.

Vremea 17 – 24 mai 2021

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar posibil local ușor mai coborâte. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiuni.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 "Am buzele umflate și despicate. Era sălbatic, un pachet de nervi"

1

Extern • pe 21.04 la 10:22

O operațiune a poliției ce viza o extorcare s-a transformat într-o adevărată luptă de stradă, în urma căreia patru agenți au ajuns la spital. Bătăușul, un tânăr român de 21 de ani, a fost într-un final imobilizat și arestat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă