Vremea 14 martie 2021. Meteorologii anunță 20 de grade Celsius în sudul ţării

1 lună in urmă 1

Publicat: 13.03.2021, 14:20.
Actualizat: 13.03.2021, 14:31

Pentru ziua de duminică, meteorologii vin cu veşti bune, mai ales din punct de vedere termic. Temperaturile vor fi în creştere în sud, centru şi est.

Harta temperaturilor în Europa

Galerie (3)

Vremea 14 martie 2021. Meteorologii anunță 20 de grade Celsius în sudul ţării

Observator

Astfel vom vorbi de o vreme cu mult mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã, în aproape toatã ţara. Cel mai cald va fi în Muntenia, unde regimul termic va urca până la 19...20 de grade Celsius. Norii şi ploile vor ocupa regiunile din vestul şi nord-vestul ţării, iar seara şi noaptea şi în sud-vest, centru şi nord.

Cantitãţile de apã vor depãşi local 15...20 l/mp. La munte vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste mai ales ninsori, în special în nordul Carpaţilor Orientali, unde se va depune un strat mai consistent de zãpadã. Lapoviţe şi ninsori vor fi spre sfârşitul nopţii şi în Maramureş, Transilvania şi nord-vestul Moldovei. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar înnorãri şi ploi se vor semnala pe arii restrânse, în partea a doua a intervalului. Izolat se va depune polei.

Distribuția precipitațiilor pentru ziua de Duminică (14 martie)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, spulberând zãpada, iar trecãtor şi cu intensitãţi mai mici şi în restul teritoriului. Mai ales dimineaţa, pe alocuri va fi ceaţã sau nebulozitate joasã, cu o probabilitate mai mare în zonele extracarpatice.

Temperaturi maxime prognozate pentru duminică, 4 martie

19 grade Călăraşi 18 grade Giurgiu 17 grade Ploieşti 17 grade Buzău 17 grade Brăila 17 grade Focşani 16 grade Bucureşti 16 grade Galaţi 16 grade Bacău 16 grade Botoşani

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor oferite de Oscar Stanciu, redactor meteo Observator -

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

vremea vremea romania prognoza meteo duminica anm meteo

Top știri

Drama unor părinţi din Argeş cărora le-a murit bebeluşul la câteva ore de la naştere

1

Doi tineri din Argeş trăiesc coşmarul vieţii lor. La doar câteva ore de la naştere, copilul pe care-l aşteptaseră cu emoţie şi nerăbdare a murit. Totul sub ochii medicilor din Secţia de Neonatologie de la Spitalul de Urgenţă Piteşti, care spun că au făcut tot ce s-a putut. Părinţii vor depune o plângere penală.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă