Vremea 12 aprilie 2021. Va fi frumos și cald afară, temperaturile maxime ating 22 de grade Celsius

3 săptămâni in urmă 30

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 12 aprilie. Vremea va fi frumoasă și se va încălzi afară, începutul săptămânii aducând temperaturi maxime de 22 de grade Celsius.

prognoza meteo 12 aprilie

Vremea luni, 12 aprilie 2021

Shutterstock

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de duminică spre luni cerul va fi mai mult senin, cu excepția regiunilor din jumătatea de vest a teritoriului, unde va fi temporar noros, dar numai izolat, cu precădere în Banat, Crișana și în nord-vestul Transilvaniei vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 10 grade în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul nopții, pe arii restrânse în Transilvania, Moldova, Muntenia și în dealurile Olteniei, se va semnala brumă. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea luni 12 aprilie 2021

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în vestul și în nord-vestul teritoriului, unde spre sfârșitul intervalului, izolat și trecător, vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -4 grade, unde vor mai fi condiții de brumă, spre sfârșitul intervalului. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 3...6 grade. Presiunea atmosferică va scădea.

Vremea la munte

Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil în masivele vestice și mai mult senin în restul zonei montane. Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări în Carpații Occidentali și Meridionali.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă