"Vreau să văd că murim cu FCSB și CFR de gât!". Rotaru, nemulțumit de arbitrajele Craiovei și de pașii greșiți

3 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a recunoscut că echipa lui s-a îndepărtat de titlu, însă le cere jucătorilor să dea cea au mai bun pe teren la jocurile cu FCSB și CFR Cluj, cele două contracandidate la titlu.

Mihai Rotaru: "Vreau să văd că murim cu FCSB și CFR de gât!"

Finanțatorul formației din Bănie s-a arătat nemulțumit și de anumite decizii luate de arbitri la ultimele meciuri ale Universității Craiova.

"Ne simțim puțin frustrați. Când s-a terminat campionatul regulat, eram în creștere de turație. Am dominat FCSB, am fost vioara întâi cu CFR. Cu Sepsi a fost un meci greu, oricine poate pierde puncte cu ei. Suntem supărați, nu mai suntem la mâna noastră, iar titlul s-a îndepărtat. Nu am vorbit cu Ouzounidis, mai degrabă mâine.

Sigur că suntem frustrați. În momentul în care ai penalty clar la Cicâldău, în meciul cu Sepsi, iar aseară, doar dacă vorbim de penalty-ul la Vlădoiu, care e clar... De aceea am și insistat pentru introducerea VAR-ului. În astfel de meciuri, o greșeală de arbitraj face diferența. La Sepsi s-a dat un penalty pentru CFR, nu-l contestăm, dar s-a dat, au luat două puncte în plus, iar noi am pierdut 4 puncte pe greșeli de arbitraj.

Nu m-am putut uita la meciul cu CFR de supărare. Pierzi două puncte, te îndepărtezi de titlu. Noi chiar ne-am dorit anul ăsta să luăm campionatul. Acum nu mai suntem la mâna noastră, dar vreau să văd de la toți cei angrenați la meciurile cu FCSB și CFR că murim cu ei de gât. Avem urgent nevoie de două victorii. În prima repriză n-am jucat nimic, dar în a doua am fost echipa care a controlat", a spus Rotaru, la Pro X.

Mihai Rotaru a vorbit și despre obiectivul din contractul antrenorului grec Marinos Ouzounidis, care a preluat echipa în luna februarie.

"Noi n-am avut 90% șanse să câștigăm la titlu, poate 40%. Ouzounidis are în obiectiv calificarea în cupele europene. Este în grafic, dar obiectivul intern, de bun simț, este campionatul. De titlu ne-am îndepărtat, dar vreau să văd că ne urcăm pe ei la următoarele două meciuri. Toată lumea trebuie să înțeleagă că nu s-a terminat nimic", a mai spus Rotaru.

VIDEO Rezumatul meciului FC Botoșani - Universitatea Craiova 1-1

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , fc botosani , mihai rotaru , marinos ouzounidis
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă