"Vreau să simt din nou cum e să fii înjurat în Giulești!". MM Stoica, "suporterul" Rapidului în lupta pentru promovare

1 lună in urmă 9

  • Serie A: Juventus - Inter, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Multe formații de tradiție au dispărut de pe harta fotbalului românesc sau se scaldă în negura ligilor inferioare, iar atmosfera din tribune este tot mai liniștită și nu doar din cauza pandemiei. MM Stoica tânjește după "războaiele" pe care le ducea cu suporterii Rapidului sau ai lui U Craiova 1948.

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului: "Vreau să simt din nou cum e să fii înjurat în Giulești!"

"O să fie multe atacuri acum. Anul ăsta, la Liga 2, am ţinut cu FC Universitatea Craiova şi cu Rapid Bucureşti, pentru că-mi doresc să jucăm multe meciuri cu spectatori, să simt şi eu din nou cum e să fii înjurat în Giuleşti. Îmi lipseşte atmosfera din Giuleşti.

Îmi plăcea mult, chiar dacă se făcea pielea de găină, dar e altceva. Cine vrea să joace pe un stadion pe care bate unul la tobă şi strigă la portavoce nişte tâmpenii?", a spus MM Stoica, într-un dialog pe Facebook cu suporterii FCSB-ului.

Dorința i s-a îndeplinit deocamdată doar pe jumătate lui MM Stoica. U Craiova 1948 a promovat matematic după remiza cu Csikszereda, 0-0, iar Rapid este cu un pas și jumătate în Liga 1. Giuleștenii au un avans de cinci puncte în fața lui CS Mioveni, cu două runde înainte de finalul sezonului.

Etichete: mm stoica , mm stoica rapid , promovare rapid , manager general fcsb , mm stoica fan rapid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă