"Vreau să opresc toate zvonurile!" Ce se întâmplă cu Malele, cel mai dorit atacant din Liga 1

1 lună in urmă 13

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Atacantul elvețian a marcat 14 goluri în 23 de partide pentru echipa condusă de Andrei Prepeliță, iar acum oficialii trupei piteștene încearcă să-l convingă să rămână la gruparea din Trivale. 

Agentul jucătorului, Bogdan Apostu, susține că a avut discuții recent cu șefii formației FC Argeș pentru a stabili și viitorul lui Malele, dar și al altor doi fotbaliști pe care-i impresariază Sylvain Deslandes și Antun Palic. 

Bogdan Apostu: "Malele merită un efort financiar"

Apostu neagă că s-ar fi ajuns deocamdată la un acord cu Malele, deși au existat zvonuri cum că atacantul cotat la 400.000 de euro și-ar fi creionat planul.

"Am discutat de principiu, rămâne să vedem zilele viitoare ce se va întâmpla. Dânșii au făcut niște oferte (n.r.: oficialii lui FC Argeș), trebuie să recunosc că sunt niște oferte foarte bune pentru jucători, mai ales cea pentru Malele. 

E clar că Malele merită un efort financiar din partea dânșilor, eu cred că este cel mai în formă atacant din Liga 1 în acest moment. E un jucător vandabil care poate vândut pe o sumă de bani importantă.

Chiar aș vrea să opresc toate zvonurile astea care au apărut, Malele nu a semnat nimeni, nu a semnat cu Universitatea Craiova, nu a semnat cu CFR Cluj, nu a semnat nici cu FC Argeș prelungirea. 

Ieri am fost la negocieri pentru a doua oară în ultimele două săptămâni. Rămâne de văzut... Malele e un jucător inteligent, vorbește mai multe limbi străini", a spus Bogdan Apostu, marți dimineața, la ProX. 

Etichete: fc arges , bogdan apostu , malele
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă