”Vreau să mă opresc”. Jose Mourinho a aflat de moartea prințului Philip în timpul conferinței de presă. Ce a urmat

1 lună in urmă 22

  • Liga 1: Dinamo - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

Jose Mourinho, antrenorul portughez al echipei britanice Tottenham, se afla la conferința de presă premergătoare meciului cu Manchester United când a primit, pe telefon, tragica veste.

Antrenorul a ”aruncat un ochi” la telefon în momentul în care îi era adresată o întrebare, la care a răspuns ulterior, după ce și-a exprimat regretele pentru decesul prințului Philip.

Scuze, îți voi răspunde după la întrebare, dar acum vreau să mă opresc puțin pentru că tocmai am citit o știre foarte tristă despre Prințul Filip. Aș vrea să-mi exprim condoleanțele. Vreau să fiu sincer și să recunosc că am un respect imens pentru Familia Regală.

Nu doar țara asta va suferi, eu nu sunt englez și știu că mulți ca mine, care îmi împărtășesc sentimentele, care au tot respectul pentru Familia Regală”, a spus Jose Mourinho.

Prințul Philip a decedat vineri, 9 aprilie, la 99 de ani, anunțul fiind făcut de casa regală britanică. 

Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, a fost transmite de la Palatul Buckingham.

Etichete: jose mourinho , prințul philip , deces prințul philip
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă