Vrea să plece de la Dinamo, după ce a fost acuzat că l-a „săpat” pe Rednic! Clubul se opune: „Gratis nu se poate”

2 săptămâni in urmă 16

Articol de , - Publicat duminica, 02 ianuarie 2022, 18:04 / Actualizat duminica, 02 ianuarie 2022 18:04

Steliano Filip, 27 de ani, este decis să o părăsească pe Dinamo în această iarnă, pentru a scăpa de acuzațiile fanilor că l-a lucrat pe Mircea Rednic.

Catalogat de fani drept capul revoltei din vestiar împotriva fostului antrenor Mircea Rednic, Steliano Filip a fost anunțat de administratorul special Iuliu Mureșan că va reveni la prima echipă în mandatul noului tehnician, Flavius Stoican. Plus Cosmin Matei și Plamen Iliev, plus alți câțiva jucători cărora „Puriul” ar fi vrut să le fie reziliate contractele.

 „Este gata să schimbe clubul”

DINAMO

Deian Sorescu, aproape de plecarea de la Dinamo: „Este gata să schimbe clubul”

Steliano Filip pleacă de la Dinamo, dar nu gratis

Cu toate astea, Filip a anunțat conducerea clubului că vrea să plece. Fostul internațional mai are contract cu Dinamo până la 30 iunie 2023, iar cei din Ștefan cel Mare ar fi dispuși să-i dea drumul. „Nu avem ofertă pentru Filip și nu-i putem da drumul gratis”, a transmis Iuliu Mureșan, pentru Gazeta Sporturilor.

Steliano Filip are 7.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo. O parte din remunerație este suportată de către Nicolae Badea, omul care a susținut în octombrie numirea lui Rednic.

Flavius Stoican urmează să se întoarcă luni din sejurul american. Și-a programat în perioada ce va urma - reunirea este miercuri, la Săftica, după vizita medicală de la Chiajna - discuții individuale cu Filip și cu Matei, care în ultimele săptămâni dinaintea vacanței au fost excluși din lot și acuzați de a fi organizat un adevărat puci împotriva fostului antrenor.

14 meciuria adunat Steliano Filip în actuala ediție pentru Dinamo

„Arde cămașa pe noi”

„O să am o discuție bărbătească, punem cărțile pe masă. Eu sunt de genul acesta: dacă jucătorul vrea să continue și să dea totul la antrenamente și la meciuri, eu îi voi lua apărarea în absolut orice situație, dar să vrea! Nu doar din vorbă. Altfel, cu mine nu e de glumă, mai ales că arde cămașa pe noi acum”, a explicat Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

În tot acest timp, după ce a sărbătorit Crăciunul și Revelionul alături de familie și de prieteni, Stelu Filip a anunțat pe InstaStory: „Nu știu ce ne va aduce noul an, dar eu îmi pun toată încrederea în Dumnezeu”.

188 de partidea strâns fostul internațional, marcând de 7 ori

VIDEO. Dinamo a vrut să dea lovitura și l-a „răpit” pe Ștefan Iovan: „M-au luat din Gara de Nord cu o mașină neagră, cu numere galbene”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„Ții cu Dinamo sau Rapid?” » Răspunsul lui Lobonț + Cum îl „bastona” Mircea Lucescu: „Ne dădea și niște chei extraordinare”

GSP scoate fotbalul românesc la tablă » FCSB și Dinamo, în topul rușinii + cine s-a umplut de ridicol și cine ia nota 10

Playtech: Anamaria Prodan RUPE TĂCEREA despre bărbatul cu care a fost văzută de Revelion: „Da. Este adevărat“


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă