Vrăjitoarele invitate la Institutul Cultural Român, aceleași din dosarul Oanei Zăvoranu: „Zilnic eram sunată de interlopi. Mă sunau din pușcării”

1 lună in urmă 1

Oana ZăvoranuOana Zăvoranu

Vrăjitoarea Mihaela, interceptată în dosarul Oanei Zăvoranu, își face apariția la tot felul de evenimente. Aceasta a avut un rol important chiar și la o gală organizată de Institutul Cultural Român.

MARŢI, 23 MARTIE 2021, 00:56

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Pe 5 martie 2020, la un eveniment similar, Mihaela Mincă și fiicele sale, Cassandra, Ana, Anda și Bianca din clanul Sadoveanu, au luat parte la o expoziție mistică de la Institutul Cultural Român.

„În această seară suntem invitate la recepția de final de festival Europalia România în Sufrageria Regală de la MNAR. Va reamintesc că anul trecut împreună [..] am participat în cadrul unei expoziții \"Failproof Witch\"[..] dedicată vrăjitoriei rome și practicilor mele magice. Mulțumim Institutului Cultural Român pentru această oportunitate", a scris Mihaela Mincă pe Facebook.

Oana Zăvoranu, victima vrăjitoarelor, a explicat, la Realitatea PLUS, modul în care acționau acestea și ce probleme a avut pe parcursul procesului în care și-a recuperat cei aproape 50.000 de euro luați „ca prin magie”.

„Oamenii sunt atrași prin mai multe modalități. Ele analizează din prima, își fac un calcul: ce pot jumuli de pe victimă, că dacă e o amărâtă, nu au timp pentru ea. Profită de situația psihică, de momente din viața presoanei respective. Inițial cer bani mai puțini: 200-300 ron, după care tu vezi că nu se întâmplă nimic și ele spun că trebuie ritualuri mai grele, să le dai bijuterii, mașini. La ritual se acceptă orice, nu se face rabat.

Aceste escroace analfabete vin cu „harul” lor și tu ai ori probleme în dragoste, în sănătate sau cu banii sau îți dorești o funcție politică. În momentul în care sunt suficienți de filmați și înregistrați audio astfel încât să fie exploatat la un post TV, că oamenii nu știu că sunt filmați, iar din momentul în care au ajuns pe mâna lor îți cer bani mulți. După ce se strâng niște bănișori, vin cămătarii. Ori ți se dau bani cu camătă pe care tu nu poți să-i aduci înapoi, ori se fac contracte cu garanție imobiliară. Tu nu mai ai cum să faci rost vreodată de bani să cazi la pace cu ei.

Mi-au arătat înregistrări cu mine. Apoi, după ce le-am făcut plângere, am avut aparatură pe mine astfel încât poliția să se lămurească și sumele pe care le pretind nu sunt chestii de mine visate noaptea. Așa s-a putut face dosarul.

Zilnic eram sunată de interlopi. Mă sunau din pușcării. Nici nu pot să reproduc ce spuneau că mi se întâmplă”, a declarat Oana Zăvoranu la Realitatea PLUS.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă