Voucherele sociale nu vor mai fi acordate tuturor categoriilor de beneficiari. Cine le poate primi în continuare

6 zile in urmă 22

Voucherele sociale nu vor mai fi acordate tuturor categoriilor de beneficiari, afirmă Marcel Boloș. El spune că, din punctul de vedere al Comisiei Europene, persoanele care au veniturile peste pensia minimă socială nu fac parte din categoria socială de sărăcie extremă.

De Redactia Observator la 19.09.2022, 13:34

„Demersurile pentru ceea ce înseamnă prelungirea valabilității voucherelor sociale îl facem, dar cred eu că nu vor mai fi voucherele acordate pentru toate categoriile de beneficiari de până acum, adică cei care au veniturile peste pensia minimă socială sunt considerați, din punct de vedere al Comisiei, că nu fac parte din categoria socială de sărăcie extremă”, spune ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, citat de Mediafax.

Cine va beneficia în continuare de voucherele sociale

El precizează că familiile vulnerabile vor beneficia în continuare de vouchere sociale.

Întrebat despre faptul că vouchere au ajuns la persoane care nu-și declară veniturile, el a spus: „Pentru aceea am făcut verificarea, împreună cu ANAF. Sunt vreo 63.000 cărora le-am retras cardurile ca urmare a cumulării veniturilor”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Voucherele sociale nu vor mai fi acordate tuturor categoriilor de beneficiari. Cine le poate primi în continuare

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă