Voucherele pentru cei care se vaccinează au început să fie livrate în centre. Andrei Baciu, anunţ de ultimă oră

2 săptămâni in urmă 20

Voucherele pentru cei care se vaccinează au început să fie livrate în centre. Andrei Baciu a anunţat că acestea au ajuns deja în centrele din opt judeţe, precizând că în Bucureşti urmează să ajungă în jur de 15.000.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a explicat care este situaţia voucherelor acordate persoanelor care se vaccinează împotriva coronavirusului.

Citeşte şi Vaccinarea obligatorie, pe ultima sută de metri. Ministrul Sănătăţii va promova proiectul în regim de urgenţă

“Legat de voucherele pentru cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă, vestea bună este că au început deja să fie livrate, cred că sunt în jur de opt judeţe  care au livrat deja către centre de vaccinare şi astăzi cred că se livrează şi la nivelul municipiului Bucureşti jur de 15.000 de vouchere. În jur de alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare a acestor vouchere către centre de vaccinare şi alte 10-12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare. Deci, e un proces în desfăşurare, dar cert că s-a finalizat achiziţia de către DSP pentru aceste vouchere”, a declarat Andrei Baciu în cadrul conferinţei de presă de marţi, 12 octombrie.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a precizat că de aceste vouchere beneficiază toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau au făcut a doua doză după data de 31 august, atunci când a apărut OUG care reglementează acest lucru. Persoanele care pot beneficia de aceste vouchere şi s-au vaccinat deja pot merge în centrele unde s-au vaccinat pentru a le ridica. Acestea vor primi cinci vouchere în valoare de 20 de lei fiecare.

Citeşte şi Rezultate Loteria Vaccinării 10 octombrie. Care sunt numele norocoase

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă