Voucherele pentru cei care se vaccinează au început să fie livrate. Cum se intră în posesia tichetelor

2 săptămâni in urmă 22

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a anunţat, marţi, 12 octombrie, că voucherele destinate celor care se vaccinează au început să fie livrate în centrele din țară, informează agenția News.ro. Au fost transmise în opt judeţe şi urmează ca și în Bucureşti să ajungă aproximativ 15.000 de vouchere.

„Vestea bună este că voucherele au început deja să fie livrate, sunt în jur de opt judeţe care au livrat deja către centrele de vaccinare şi astăzi se trimit şi la nivelul municipiului Bucureşti în jur de 15.000 de vouchere. În allte 20 de judeţe sunt în curs de livrare către centrele de vaccinare. E un proces în desfăşurare, cert că s-a finalizat achiziţia de către DSP pentru aceste vouchere”, a declarat Andrei Baciu. 

Demnitarul a precizat că de aceste vouchere beneficiază toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau au făcut a doua doză după data de 31 august, când a apărut OUG care reglementează acest proces.

Persoanele care pot beneficia de aceste vouchere şi s-au vaccinat deja pot merge în centrele unde s-au vaccinat pentru a le ridica

Ei vor primi câte 5 vouchere în valoare de 20 de lei fiecare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă