„Vorbisem cu el în urmă cu o săptămână!”. Detalii despre Ioan Niculae, înainte să fie condamnat la închisoare | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Fotbalul românesc a fost zguduit de vestea că Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, a dezvăluit detalii despre starea omului de afaceri, înainte de a afla vestea șoc.

Condamnarea primită de Ioan Niculae vine ca decizie în dosarul de corupție „Interagro”.

Patronul Astrei are o avere de aproximativ 340 milioane de euro.

Detalii despre Ioan Niculae, înainte să fie condamnat la închisoare

Adrian Porumboiu susține că a vorbit, cu Ioan Niculae, chiar înainte cu o săptămână ca Instanța să-l condamne la închisoare. Fostul arbitru FIFA a dezvăluit că patronul Astrei era îngrijorat de deznodământul pe care îl putea avea dosarul în care este implicat.

Deși, în trecut, a avut clinciuri cu Ioan Niculae, Adrian Porumboiu îi dorește să fie puternic și să iasă cât mai repede de la închisoare.

„Îmi pare rău. Chiar vorbisem cu el în urmă cu o săptămână, era îngrijorat. Îi doresc să fie tare și să iasă cât mai repede de acolo”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru ProSport.

Dani Coman, prima reacție după condamnarea lui Ioan Niculae

Deși Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Dani Coman spune că Astra nu va fi afectată foarte mult de acest aspect, deoarece a fost elaborată o strategie pentru perioada în care patronul nu se va afla lângă formația giurgiuveană.

„Este o situație foarte grea. Este o problemă personală a domnului Niculae, care nu va afecta foarte mult clubul. Noi suntem alături de dumnealui și de familia dumnealui în această perioadă, dar nu putem face prea multe.

Astra va merge înainte, asta am decis. În mare avem o strategie, ne-am făcut un plan împreună cu domnul Niculae. Ne-am gândit la toate variantele, nu suntem luați pe nepregătite. Vom merge cu toate greutățile, așa cum am făcut-o și până acum”, a declarat Dani Coman, pentru ProSport.

The post „Vorbisem cu el în urmă cu o săptămână!”. Detalii despre Ioan Niculae, înainte să fie condamnat la închisoare | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă