Vorbele care le dau frisoane spaniolilor care au cumpărat Dinamo. Nu ştiau de toate datoriile

5 luni in urmă 12

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Şi de fiecare dată unul dintre motivele pentru care doritorii s-au retras a fost că se tem de datorii ascunse şi de faptul că Negoiţă nu vrea să şi le asume în scris.

Despre asfel de probele financiare a vorbit Cosmin Contra astăzi, la acţiunea caritabilă a Fundaţiei Renaşterea, când a dezvăluit că "sunt multe probleme care trebuie rezolvate pentru că sunt multe datorii care ies la iveală şi nu e uşor să ţii pasul cu aceste datorii".

Cosmin Contra dezvăluie că la Dinamo sunt multe datorii care ies la iveală

Afirmaţia vine în contextul în care au apărut informaţii conform cărora salariile jucătorilor nu au fost aduse la zi.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a cumpărat acţiunile lui Dinamo de la Ionuţ Negoiţă.

Galerie Foto

"Salariile jucătorilor vor fi plătite. Jucătorii sunt liniştiţi din punctul ăsta de vedere. În cât mai scurt timp posibil vor intra salariile şi vom intra în normalitate. Salariile vor fi la zi şi nu vor mai fi probleme din acest punct de vedere.

Sunt multe probleme care trebuie rezolvate pentru că sunt multe datorii care ies la iveală şi nu e uşor să ţii pasul cu aceste datorii. Suporterii dinamovişti să stea liniştiţi că muncim din greu pentru ca echipa să arate mult mai bine în cel mai scurt timp", a spus Contra.

"Nu există nicio problemă între mine şi directorul sportiv. Dimpotrivă, încercăm împreună să rezolvăm problemele care există la nivel de club şi echipă şi consider eu că suntem pe drumul cel bun. E păcat însă că se vorbesc anumite lucruri care nu au nimic în comun cu realitatea. Şi atunci îi induc în eroare pe suporterii noştri şi pun în dubiu proiectul pe care l-am început aici".

Dinamo s-a îmbrăcat în roz pentru o acţiune caritabilă

Jucătorii şi membrii staff-ului tehnic al echipei Dinamo au purtat în timpul antrenamentului de miercuri tricouri roz în locul celor tradiţionale de culoare roşie, anunţă Agerpres.

Componenţii echipei Dinamo susţin în acest mod maratonul digital Race for the Cure 2020, organizat de Fundaţia Renaşterea, alături de 31 de ţări din Europa, pentru a strânge fonduri pentru prevenţia şi combaterea cancerului feminin în România.

La această campanie caritabilă participă şi componenţii formaţiei FC Rapid din Liga a II-a, aceştia antrenându-se marţi în tricouri roz în locul celor vişinii.

Etichete: cosmin contra , datorii dinamo , fundatia renasterea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă