”Vor fi răstigniți în piața publică!” Fiorentina ar putea plânge după Ianis Hagi: scoțienii scriu că Real și Lazio îl urmăresc

1 lună in urmă 1

Liga 2: Concordia Chiajna - U Craiova 1948, marți, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, marți, 20:30, Digi Sport 1

Presa din Scoția a scris că fiul ”Regelui” ar putea să fie salvatorul clubului, care trebuie să acopere o ”gaură” de 30 de milioane de euro.

Ianis Hagi, vândut pe 25 de milioane de euro? Ce scriu scoțienii

”Numele lui Ianis e deja uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în parcursul formidabil al echipei. Cumpărat pentru numai trei milioane de euro, Hagi este urmărit de multe echipe importante și mai are foarte mult potențial la bord.

Suntem siguri că Rangers ar putea să obțină o sumă importantă în schimbul său. Cât de mult? Ne gândim la circa 25 de milioane de euro”, a scris Ibrox Noise.

Mai mult, publicația citată a oferit și două cluburi care ar putea plăti acești bani pentru Hagi Jr.: Lazio și Real Madrid. 

6 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi

Valeriu Răchită: ”Dacă se întâmplă asta, tot staff-ul Fiorentinei va fi răstignit în piața publică din Firenze!”

Format de Academia Viitorul, înființată de tatăl său, Ianis Hagi a fost vândut la Fiorentina, în iulie 2016, pentru 2 milioane de euro. Italienii l-au vândut înapoi la Constanța doi ani mai târziu, o decizie pe care ar putea s-o regrete, dacă românul va fi cedat de Rangers pe bani mulți.

”Dacă se va întâmpla asta, tot staff-ul Fiorentinei, plus director sportiv și președinte, vor fi răstigniți în piața publică din Firenze, pentru că au avut un asemenea giuvaier în curte și l-au lăsat să plece. Mi-aș dori să se întâmple lucrul ăsta, deși pare improbabil”, a spus fostul fotbalist Valeriu Răchită, la Pro X.

Declarația antrenorului român a fost preluată și de presa din Scoția, care notează că Ianis Hagi are cifre bune, deși nu a fost titular în primele luni ale sezonului.

Rangers este lider în Scoția, cu 82 de puncte obținute în 30 de etape. Celtic se află pe locul al doilea, cu un total de 67 de puncte. În optimile Europa League, Rangers va da piept cu Slavia Praga.

6 goluri și 11 pase decisive are românul în actuala stagiune Etichete: rangers , valeriu răchită , ianis hagi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă