"Vom face un transfer spectaculos!" Decizia luată de Gigi Becali

6 zile in urmă 10

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Gigi Becali nu mai face investiții și așteaptă transferul lui Octavian Popescu

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că nu vrea să mai riște și că nu va mai da bani din propriul buzunar la club.

"Să se întărească CFR, noi știm ce facem. Să dau eu milioane de euro ca să bage unul mingea în poartă? Nu mai vreau să dau bani! Fotbalul e o afacere. Dacă pot sta pe linie de plutire, bine. Dacă nu, îi dau echipa altcuiva.

Dacă Neluțu Varga (patronul de la CFR) riscă, foarte bine. Eu nu risc nimic. Nu mai vrea să dau banii mei ca să bage unul mingea-n poartă”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Patronul roș-albaștrilor este sigur că va da o nouă lovitură financiară, odată cu transferul lui Octavian Popescu. Dennis Man (13 milioane de euro) e cel mai scump jucător vândut vreodată de Gigi Becali.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

"Vom face un transfer spectaculos. Îl avem pe Ianis Stoica, dar Tavi Popescu e ceva de excepție. Se va transfera pe mulți bani, dar nu acum. Până atunci, îmi acopăr picioarele, să nu-mi înghețe degetele”, a mai afirmat Becali.

Gigi Becali își pregătește retragerea din viața publică: vrea să se călugărească

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (63 de ani) lucrează în tihnă la momentul în care se va retrage definitiv din viața publică. Omul de afaceri a decis unde va dori să-și petreacă ultima parte a ”aventurii” sale pe acest pământ.

Chiar dacă este unul dintre cei mai bogați români în viață, Gigi Becali s-a săturat de tumultul cotidian și plănuiește să se retragă undeva între munți, unde să-și poată realiza rugăciunile și ”dialogul” cu Dumnezeu fără a fi distras de cele lumești.

Potrivit Fanatik, Gigi Becali s-ar fi decis să-și construiască o adevărată fortăreață religioasă în inima munților, Mai exact, în localitatea Comanca, ce aparține de Băile Olănești (județul Vâlcea), dar care este situată într-un cadru de poveste. Se află între Parcul Național Buila-Vânturița- Parcul Național Cozia și localitatea Băile Olănești.

Practic, Comanca este un sătuc liniștit, aproape uitat de lume, în care Gigi Becali vrea să aducă înțelepciunea marilor preoți. Latifundiarul a făcut mai mulți pași în această direcție. După ce a achiziționat mai mult teren în zonă, s-a apucat și de construit.

Informația a fost confirmată de preoții de la Mănăstirea Frăsinei, aflată la câțiva kilometri de localitatea în care Gigi Becali va construi cel mai mare lăcaș de cult dedicat exclusiv călugărilor.

”Da, e adevărat că Gigi Becali construiește case pentru familia sa. Este undeva spre Comanca, înainte să intrați în Băile Olănești. Se poate ajunge și pe jos, peste munte, de aici de la noi”, a declarat unul dintre preoți, potrivit sursei citate.

În curtea Sfântei Mănăstirii „Nașterea Sf. Prooroc Ioan Botezătorul”, Gigi Becali a dat ordin să fie construite căsuțe de lemn, care să-i adăpostească pe călugări. În același timp, în apropiere se află o turmă de oi, de aproximativ 200-300 de suflete, care ar fi aparținut chiar omului de afaceri.

Etichete: gigi becali , octavian popescu , transferuri fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă