Voluntari a pus cinci jucători pe lista de transferuri, după cea mai bună parte de sezon în Liga 1 din istoria sa

3 săptămâni in urmă 27

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Echipa nu este însă sigură de play-off, aşa că lotul va fi întărit pentru a obţine prima sa clasare între primele şase echipe la finalul campionatului regulat.

Voluntari a pus cinci jucători pe lista de transferuri

Cinci dintre fotbaliştii aflaţi în lotul folosit de Ciobi în cele 21 eta scurse până acum nu se mai află în vederile sale pentru meciurile din 2022. Atacantul Paraschiv (împrumutat de la CFR Cluj), Achim, Neluţ Roşu, Idan Golan şi Angelov sunt pe lista de transferuri şi se aşteaptă oferte pentru ei.

Voluntari are discuţii cu mai mulţi jucători pe care vrea să-i transfere. Prezent în platoul emisiunii Liga Digisport, Liviu Ciobotariu a confirmat tratativele, dar a evitat să ofere vreun nume pentru că nu există acorduri scrise. Cel mai probabil, echipa va lua trei fotbalişti.

Ce a spus Liviu Ciobotariu despre Gabi Tamaş şi câtă încredere are în fundaşul său

Ciobotariu, nume aflat le lista posibililor selecţioneri spune că Gabi Tamaș are un mare merit pentru ascensiunea fantastică a celor de la FC Voluntari, fiind un adevărat lider, atât pe teren, cât și în vestiar.

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună de la 19:05, pe Digi World, în Digi Online.

Antrenorul a ținut să sublinieze importanța pe care o are Gabi Tamaș, care la 38 de ani este om de bază în primul 11 gândit de Ciobi.

"Gabi Tamaș are farmecul lui. E un băiat senzațional, un băiat corect. Este lider de vestiar, toată lumea știe ce apucături mai are el câteodată. Și înainte de meci încearcă să-i motiveze, dacă-i vede moi sau stresați la încâlzire îi mai 'ia și la șuturi', în sensul bun, normal.

Întâlnirea lui Gabi cu Adrian Mititelul înaintea meciului direct? A fost o situație delicată pentru mine, am încercat să ocolesc subiectul, să fiu sincer. Ce am apreciat e că înainte să apară în presă, Gabi a venit și mi-a spus. A fost ceva inopinat".

Etichete: gabi tamas , paraschiv , liviu ciobotariu , achim , nelut rosu , transferuri voluntari

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă