Vocile Gazetei » Derby-ul FCSB - CFR Cluj, comentat LIVE de Răureanu, Ioanițoaia și Geambașu

1 lună in urmă 1

Derby-ul FCSB - CFR Cluj va avea loc astăzi, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

FCSB - CFR CLUJ. Înainte de meci:

Remus Răureanu: „Noul fundaș dreapta al naționalei, Ovidiu Popescu, e fundaș stânga în echipa de club. Admirabil pentru că acceptă să fie plimbat pe toate posturile până când amețește, Popescu rămâne, de fapt, polivalent prin mediocritate. El poate fi folosit oriunde fiindcă nu e foarte bun nicăieri. Nici măcar Becali nu se gândește să-l folosească pe Florin Tănase ca fundaș dreapta și pe Moruțan ca fundaș stânga! Nici un antrenor nu-l muta pe Zidane pe dreapta apărării, nici unuia nu-i trecea prin minte să-l folosească pe Hagi ca «lateral» stânga. Campioanei îi lipsesc patru atacanți: Debeljuh, Rondon, Costache, Omrani. Dacă se va descurca CFR și așa, al patrulea titlu la rând o să pară blocat la Cluj”

Ovidiu Ioanițoaia: „”

Cristian Geambașu: „După un șir de egaluri lung cât o zi de post a domnului Becali, CFR se impunea în fața rivalei FCSB, 2-0. Se întâmpla la mijloc de decembrie 2020, iar momentul trebuie neapărat legat de prezența pe banca clujeană a lui Edi Iordănescu, de-abia numit la ora aceea în locul lui Dan Petrescu. Dincolo de revenirea lui Arlauskis în poarta campioanei, și uitându-ne la absențele lui Omrani, Rondon, Debeljuh în contrast absolut cu prezențele lui Tănase, Florinel Coman și Octavian Popescu în tabăra bucureșteană, duelul din această seară este un nou episod din promițătorul serial «Antrenorul contra Filosoful». Cu precizarea superfluă că nu Toni Petrea este antrenorul. Și că nu e cazul să ne facem iluzii privind dramatismul și calitatea derbyului”

Totul despre FCSB - CFR Cluj: 

Citește mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj:

Gigi Becali își laudă un fotbalist, chiar înaintea meciului cu CFR Cluj: „Stau de vorbă de la 25 de milioane de euro în sus”Edi Iordănescu ironizează schimbările lui Gigi Becali: „Probabil vorbea la telefon și n-a văzut”

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii. Ce striga în timp ce alerga spre prezentatoarea TV cu obiectul contondent în mână, scene halucinante la Acces Direct

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă