Vocile Gazetei » CFR Cluj - Steaua Roșie, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Justin Gafiuc

2 luni in urmă 26

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021, 20:47 / Actualizat joi, 26 august 2021 21:04

Returul din play-off-ul Europa League dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad (0-4 în tur) va fi comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia (director GSP), Cristian Geambașu (editorialist GSP) și Justin Gafiuc (reporter special GSP). Mai jos găsiți opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

Înainte de CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad: la ce să ne așteptăm

Ovidiu Ioanițoaia: Seară importantă pentru CFR. Deși șansele de calificare sunt minime, e obligatoriu ca meciul cu Steaua Roșie să fie câștigat. Spre a face uitată rușinea de la Belgrad. Dar el trebuie privit și în perspectiva duelului cu FCSB din campionat. Cred că așa se explică de ce, ca să-i menajeze pe Omrani și pe Alibec pentru duminică, Șumudică i-a preferat pe Costache și pe Păun. De văzut.

Cristian Geambașu: Ce ar trebui să vrea CFR de la meciul cu Steaua Roșie după corecția de la Belgrad, 0-4? Minunea nu se pune că nu vine la comandă ca un desert cerut de Șumudică după o masă copioasă. Ar fi bună și o victorie de palmares, care să mai îndulcească hapul că noi avem o echipă în Conference League, după o bătălie epică împotriva Lincolnului din Gibraltar, în vreme ce Transnistria trimite o echipă în grupele UCL. 

Omrani, Petrila, Cestor, dar mai ales selecționatul Alibec sunt pe bancă nu din rațiuni punitive, ci pentru că maestrul Șumi vrea să își odihnească oamenii pentru meciul cu FCSB. Ne spargem capul cu mizele noastre mărunte!

Justin Gafiuc: Pentru a produce minunea în returul cu Steaua Roșie, după acel 0-4 din tur, nu e suficient doar pâine și circ, rețeta câștigătoare a lui Șumudică deocamdată doar între fruntariile patriei. E genul de meci în care trebuie să prinzi o seară istorică, să tremure carnea pe jucători, să curgă sudoarea șiroaie, să te transformi într-o mașinărie diabolică, să faci un pact total cu norocul. 

Greu însă, pentru a nu zice imposibil!, ca astrele să se alinieze perfect pentru CFR în fața unor sârbi care au arătat pe Maracana belgrădeană o forță copleșitoare! Ce rămâne pentru campioana României? Să alunece cu demnitate spre Conference League, locul rezervat eșalonului trei al Europei!

Echipele de start și comentariul live al meciului CFR Cluj - Steaua Roșie

Toate meciurile serii din Europa League sunt live AICI: Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, implicați

Playtech: ȘOC! Mircea Lucescu face o gălăgie de bani de la Kiev. Ce afacere a explodat în România


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă