„Vocea României” revine la PRO TV cu sezonul 10. Au început înscrierile la show

1 săptămână in urmă 31

Surpriză pentru telespectatori! „Vocea României” revine la PRO TV cu sezonul 10. După o pauză de doi ani, unul dintre cele mai iubite show-uri va fi difuzat din nou pe micul ecran.

Un show care a scris istorie! Locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas spre îndeplinirea visului de o viață: de a fi cunoscut de o țară întreagă pentru modul în care cânți! Este „Vocea României”… și revine, în curând, la PRO TV.

Toți cei care iubesc muzica, cred în vocea lor și au încrederea că trebuie să fie văzuți de întreaga țară sunt căutați! Căutările au început deja pe vocearomaniei.protv.ro, iar cei care își doresc să fie ascultați pot completa formularul de înscriere. 

Ca în fiecare sezon, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate. 

Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, PRO TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionații de muzică. Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție! 

Înscrie-te pentru sezonul 10 „Vocea României”, vino la preselecții și cucerește o țară întreagă cu timbrul tău vocal fantastic și cu abilitatea de a face spectacol!

„Vocea României” revine la PRO TV cu sezonul 10. Au început înscrierile la show

„Vocea României” a fost scoasă din grilă în 2020

După 10 ani, „Vocea României” a mai apărut în grila de programe. PRO TV a decis să amâne atunci talent show-ul, din cauza pandemiei de coronavirus, informa Paginademedia.ro.

„Confirmăm faptul că Vocea României nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României. Siguranța angajaților noștri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, anunțau oficialii PRO TV, pentru Paginademedia.ro, în anul 2020.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă