Vocea României revine in 2022! La ce post TV poate fi urmărit celebrul show...

7 luni in urmă 172

Vocea României revine cu sezonul 10. Preselecţiile au început deja, pe vocearomaniei.protv.ro, iar cei care îşi doresc să fie ascultaţi pot completa formularul de înscriere.

Vocea României revine cu sezonul 10. La ce post TV poate fi urmărit celebrul show

„La ceas aniversar, Pro TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de pasionaţii de muzică. Pe o scenă încărcată de emoţie şi bucurie, cu patru scaune ce abia aşteaptă să fie ocupate şi cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepţie”, se arată în comunicatul remis de Pro Tv. Detalii legat de juriul concursului şi de calendar urmează să fie anunţate. Cel mai recent sezon „Vocea României” a fost difuzat în 2019 de Pro TV, iar câştigătorul acestuia şi al premiului în valoare de 100.000 de euro a fost Dragoş Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă.

De ce a plecat Andra de la Vocea României: „A trebuit să intru într-un joc în care nu mi-a făcut plăcere”

Vocea României a avut premiera pe 27 septembrie 2011 la Pro TV. Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice. Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani, începându-se printr-o etapă de audiții publice. Câștigătorul este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent. Începând din sezonul 6, telespectatorii pot vota și prin intermediul aplicației emisiunii, având posibilitatea de a acorda câte un vot online gratuit în fiecare rundă de vot.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă