Vloggerul Selly a fost prins cu 189 de km/ora pe autostrada. Tanarul a pierdut si primul termen al procesului cu Politia si va ramane pieton daca nu face contestatie

1 lună in urmă 49

Celebrul vlogger Selly a pierdut prima etapa a precesului cu Politia Romana. Tanarul a contestat o amenda dupa ce a fost surprins de radar cu o viteza foarte mare pe autostrada.

Daca nu contesta hotararea Judecatoriei Gaesti, din 22 decembrie 2020, Selly va ramane pieton pentru 90 de zile.

Andrei Selaru se afla intr-un automobil Mercedes care circula, conform radarului, cu 189 km/h, intr-o portiune de autostrada unde viteza maxima admisa era de 130 km/h. El a primit amenda si i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile.

Potrivit wowbiz,ro, vloggerul a incercat sa convinga instanta ca este nevinovat invocand faptul ca nu avea cum sa circule cu viteza respectiva pentru ca la momentul acela, autostrada era destul de aglomerata. Selly a mai invocat faptul ca scrisul agentului de politie este ilizibil.

Instanta a considerat ca argumentele lui Selly sunt cel putin puerile, in conditiile in care Politia a depus in dosar inregistrarile de la radar si procesul verbal din care se puteau distinge, ce-i drept, cu dificultate, toate datele completate, astfel incat acesta sa poata fi considerat valid.

Magistratii de la Judecatoria Gaesti au considerat ca Selaru nu a putut sa aduca dovezi in sprijinul argumentelor pe care le-a invocat, asa ca a dat castig de cauza Politiei. Selly are varianta sa mearga in apel sau sa ramana pieton pentru urmatoarele 3 luni.

Citeste si:
Vloggerul Selly da in judecata postul Romania TV si cere daune morale de 100.000 de euro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă