Vladimir Putin, așteptat miercuri dimineață să se adreseze rușilor

5 zile in urmă 22

Vladimir Putin este așteptat miercuri dimineață să se adreseze rușilor. Discursul său trebuia să aibă loc marți seară, la ora 20:00, însă a fost amânat fără nicio explicație.

Anunțul a întârziat însă, iar canalul de propagandă RT a șters linkul la care urma să difuzeze intervenția live a lui Putin.

Conferința lui Putin era așteptată după ce autoritățile pro-ruse din zonele ucrainene ocupate de Rusia au anunțat că vor organiza în acest week-end referendumuri pentru unirea cu Rusia.

Se aşteaptă ca Putin să apere această mişcare, care ar deschide calea pentru anexarea oficială a unor porţiuni de teritoriu după aproape şapte luni de război, conform News.ro.

Analiştii citaţi de The Guardian au sugerat că discursul ar putea servi şi pentru a anunţa o mobilizare parţială în Rusia.

Citește și...

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă