Vlad Voiculescu: "Vaccinam pe cat vaccin avem. Romania are vaccin, dar nu e destul"

4 săptămâni in urmă 11

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat duminica, 31 ianuarie, ca Romania vaccineaza in functie de dozele de ser anti-COVID pe care le are la dispozitie, punctand ca desi avem vaccin, acesta nu e destul.

Totodata, oficialul de la Sanatate s-a ferit sa spuna daca Romania va reusi sa vaccineze 10,4 milioane de romani pana in septembrie, asa cum a spus premierul Florin Citu.

"Daca ne uitam la cat vaccinam raportat la populatie, mergem bine. Cantitatea de vaccin e limitata. Ceea ce primim este diferit de la saptamana la saptamana, anul trecut prin septembrie nimeni nu spera ca vom avea primele doze de vaccin in Romania", a declarat Vlad Voiculescu la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, punctand ca pragul de 10,4 milioane de vaccinari e "impus de viata", nu de coalitia politica din care face parte.

"Organizarea merge din ce in ce mai bine si cred ca principala problema e numarul de vaccinuri pe care le avem disponibile. Probabil ca atunci cand vom ajunge in intreaga tara, cu siguranta vom avea nevoie de o campanie de comunicare buna", a spus Voiculescu.

Ministrul Sanatatii a spus ca cel mai probabil vom avea nevoie de masca si pe parcursul acestui an.

Mai puteti citi

Marturia cutremuratoare a medicului de la Matei Bals care a spart geamurile pentru a ajunge la pacienti: "Ardeau de vii si strigau dupa ajutor!"Metoda neobisnuita folosita de o femeie pentru a-i distrage atentia unui hot: i-a facut sex oral pana la venirea politistilorINTERVIU Cum a ajuns Romania de la "ciuma Europei" la una din putinele tari in care numarul cazurilor de COVID e in scadere. Explicatiile unui expert in sanatate publicaFenomenul Maldive: Cum au ajuns excursiile exotice mai ieftine decat o vacanta in RomaniaEXCLUSIV Ce investitie uriasa face Simona Halep in zona exclusivista a Marii Negre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă