Vlad Voiculescu spune că a primit amenințări cu moartea pentru că a luptat cu mafia din Sănătate: Mafia se simte datoare să fure mai mult în timpul unei crize!

4 săptămâni in urmă 9

Vlad Voiculescu spune că a primit amenințări cu moartea pentru că a luptat cu mafia. Fostul șef de la Sănătate a explicat cine e de fapt în spatele faptelor de corupție din acest domeniu.

Totodată, fostul ministru al Sănătății a declarat că a primit amenințări cu moartea de mai multe ori pentru că a încercat să lupte cu corupția din sistemul sanitar.

”Sunt un pic amărât, obosit, dar după ce voi dormi corespunzător o să văd pe mai departe.Dacă e un lucru pe care îl doresc cu orice preț e să fac ceva cu rost. Cam toată viața mea, în ultimii 12 ani, a fost focusată pe oamnii care aveau nevoie de ajutor, mai ales în domeniul sănătății.

Criza potențează mafia, mafia se simte în largul ei și se simte datoare să fure mai mult în timpul unei crize. Oamenii cinstiți au avut cu greu acces. Foarte multe instituții sunt dominate de sinecuriști, care sunt acolo dintotdeuana și sunt mult prea multe carnete de partid.

Ministerul Sănătății nu gestionează singur pandemia. Pandemia trebuie gestionată din afara spitalului. Sistemul de sănătate gestionează ce nu s-a gesionat înainte, adică trage ponoasele. E ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cît eficient. Există o datorie dincolo de noi să ne bayăm deciziile de adevăr. Am indicații destul de clare că anumite cifre nu stau în picioare și trebuie verificate. Numărul morților din spitale sunt mai mari decât cele raportate.

Am primit mai multe amenințări cu moartea. Am avut SPP până acum trei zile. Pot să dau exemple de la București, ce s-a petrecut la Foișor. Managerul e din 1997. Doar dacă ne uităm la nivelul investițiilor, vedem doar cu o anumită culoare politică, roșie, cu acele investiții se puteau construi spitale noi. Acolo putem numi mafia din Sănătate”, a declarat Vlad Voiculescu, la Pro TV.

Citește și: Vlad Voiculescu va fi audiat în trei infracţiuni anchetate de procurori: S-a început urmărirea penală in rem!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă