Vlad Voiculescu se declara inca "socat" de demiterea sa: "Am fost unul dintre marii sustinatori ai domnului Citu. De la un punct incolo nu mi-a mai raspuns la telefon"

3 săptămâni in urmă 9

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu afirma ca a fost unul dintre marii sustinatori ai lui Florin Ciu, intrucat este tanar, cu experienta internationala, si este in continuare "socat" de ceea ce s-a intamplat. Voiculescu afirma ca, pana la un moment dat, a avut o relatie "chiar buna" cu premierul, dar nu stie ce s-a intamplat ulterior.

Cred ca trebuie sa mai treaca niste timp ca sa-mi dau seama de niste lucruri, eu sunt in continuare socat. Am fost unul dintre marii sustinatori ai domnului Citu (...) Nu pot sa contesc ca relatia si colaborarea nu a mers rau.

Am avut o colaborare cel putin decenta, as spune chiar buna, pana la un moment dat. Nu-mi dau seama care au fost lucrurile, care au fost presiunile, care au fost argumentele care l-au adus aici. De la un punct incolo nu mi-a mai raspuns la telefon si pentru mine a fost o surpriza totala", a declarat, duminica, la Pro TV PLUS, Vlad Voiculescu.

Acesta a afirmat ca "trebuie sa existe un novel de incredere si de onestitate ca sa poti spune ca ceva este gresit".

Fostul ministru al Sanatatii il acuza pe premier ca a luat decizii care tineau de sanatate fara consultate.

Voiculescu afirma ca explicatiile pentru ce s-a intamplat merg de la "au fost presiuni pe care nu le inteleg, nu le cunosc, ori domnul Citu este un mincinos patentat".

"Ministerul Sanatatii poate sa faca multe", a declarat Voiculescu, precizand, insa ca "Ministerul Sanatatii este in colaps, Ministerul Sanatatii nu este functional, are nevoie de restructurari masive, in asa fel incat sa functioneze".

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă