Vlad Voiculescu: „Șansele ca școala să treacă în online săptămâna care vine sunt aproape 100%"

3 săptămâni in urmă 14

Vlad Voiculescu Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu - fostul ministru al Sănătății estimează că șansele sunt maxime ca școala să treacă în online începând de săptămâna viitoare.

DUMINICĂ, 26 SEPTEMBRIE 2021, 21:36

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„În ciuda parangheliilor care sunt încă permise în București, toate culminând cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, părinții de copii de școală din București #trebuiesăștie că șansele ca școala să treacă în online săptămâna care vine sunt aproape 100%.

De fapt, dacă procedura birocratică de alocare* a testelor pozitive pentru Municipiul București ar fi respectată și nu întârziată, incidența pe ultimele 14 zile ar fi deja peste 6 la mie nu mai departe de marți. Orice întârziere după ziua de marți nu va fi altceva decât fie un rezultat al neputinței instituționale, fie al unei comenzi politice.

Ce este din nou groaznic de trist este că în timp ce spitalele sunt pline, toate instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL, în detrimentul protejării copiilor și a școlii.

Aveți grijă de sănătatea voastră și a copiilor voștri, indiferent de ce măsuri introduce sau amână din nou, în mod iresponsabil, guvernul! Toate spitalele - inclusiv cele pentru copii - sunt pline!”, a spus Vlad Voiculescu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă