Vlad Voiculescu, reacție acidă după incendiul de la spitalul din Ploiești: „În câteva minute își vor aduce să dea vina pe mine”

2 săptămâni in urmă 31

Incendiul izbucnit în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești a creat panică și revoltă în rândul a milioane de români. De asemenea, mulți oficiali au făcut declarații de presă privind scenariul sumbru în care se află România din punct de vedere medical. Unul dintre cei care au transmis un mesaj dur a fost Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu, ironii amare la adresa autorităților

Fostul ministru al Sănătății, demis în luna aprilie de către premierul Florin Cîțu a transmis astăzi un mesaj, subliniind neregulile care au loc în continuare în sistemul sanitar, deși pe vremea când ocupa funcție de conducere în Sănătate, toate acuzațiile erau ațintite asupra sa. Într-o notă ironică, acesta dezvăluie că, foarte probabil, în scurt timp, „simpatizanții” săi vor medita mai bine asupra cauzelor incendiului de la Ploiești și vor descoperi că el sau fostul ministru Ioana Mihăilă sunt vinovați și de această dată.

În continuare, Vlad Voiculescu prevede viitorul cu mare regret, dând asigurări cu privire la modul în care cetățenii vor fi manipulați de cei aflați la putere.

”Probabil, în câteva minute / ore îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă.
Peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al Sănătăţii va fi avut aceeaşi durată ca ultimul meu mandat.

Oamenilor li se va servi în continuare o realitate deformată de formatorii de opinie, în timp ce alţi oameni vor muri şi ţara va fi furată. Pe muzică neutră, pentru că dirijorii a 90% din presa noastră şi-au dat mâna peste ţară”, a mai scris fostul ministru al Sănătăţii.

The post Vlad Voiculescu, reacție acidă după incendiul de la spitalul din Ploiești: „În câteva minute își vor aduce să dea vina pe mine” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă