Vlad Voiculescu: Nu a fost vreo discuţie să-mi ceară cineva din guvern demisia. Nu am niciun conflict cu premierul

2 luni in urmă 1

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, spune că nimeni din guvern nu i-a cerut demisia din funcţie, iar relaţia sa cu premierul Florin Cîţu este una "foarte bună". El a făcut aceste declarații întrebat dacă premierul Cîțu i-a cerut demisia.

"Nu se pune problema. Nici nu a fost vreodată în discuţie ca cineva din guvern să-mi ceară demisia. Nu mi-a cerut nimeni demisia. Cu domnul Cîţu am o relaţie cât se poate de bună, la fel de bună precum cea cu domnul Cîmpeanu aici de faţă. Sunt pur şi simplu intoxicări de presă", a declarat Voiculescu, într-o conferinţă de presă comună cu ministrul Educaţiei.

El a spus că idei că un ministru s-ar certa cu un alt ministru, respectiv că un ministru s-ar certa cu premierul sunt intoxicări de presă.

"Ideea aceasta că o discuţie pe un punct anume, în care fiecare vine cu propriile îngrijorări legitime, cu propria viziune asupra unui aspect sau altuia care impactează viaţa publică - educaţia, sănătatea naţiunii ăsteia, discuţiile sunt absolut necesare într-un cadru cât se poate de formal, de politicos. Asta este tot, dar n-a existat niciodată un conflict sau ceva care să semene măcar a ceartă între oricare doi miniştri, respectiv între un ministru şi premierul ţării din momentul acesta", a mai spus Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății și premierul Cîțu au avut câteva declarații contradictorii, una dintre ele vizând schimbarea strategiei de vaccinare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă