Vlad Voiculescu: În momentul acesta, dacă un elev locuiește într-o localitate care e carantinată, atunci nu vine la școală

3 săptămâni in urmă 4

https://www.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/01/[email protected]
În momentul acesta, dacă un elev locuiește într-o localitate care e carantinată, atunci nu vine la școală, a declarat duminică seară ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta a fost întrebat de jurnaliști, după ce a fost în vizită la Institutul Matei Balș, ce se întâmplă luni cu copii care locuiesc în localități aflate în carantină și trebuie să meargă la școli care nu sunt în carantină, cum este cazul elevilor din Ilfov, care ajung la școli din București.

„În principiu, carantina are reguli clare și nu există o excepție pentru elevii din localitatea respectivă. Dacă situația aceasta durează, adica elevi care studiază, care merg la școală într-o localitate care nu este în carantină, probabil că trebuie să ne gândim la o soluție împreună cu Ministerul Educației.

În momentul acesta, dacă un elev locuiește într-o localitate care e carantinată, atunci nu vine la școală”, a spus Voiculescu.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: gov.ro

Articolul Vlad Voiculescu: În momentul acesta, dacă un elev locuiește într-o localitate care e carantinată, atunci nu vine la școală apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă